4/02/2009

Bring me back to life!!

Ja da jeg er fremdeles her! Dog noe sliten og trøtt. Svak og vinterblek krabber jeg sakte men sikkert tilbake til lyset og til livet etter fire uker praksishell.
Nei, det var ikke helt sant... Jeg har hatt det så utrolig bra i praksis at jeg faktisk syns det er kjempetrist at det kun er en dag igjen! Skulle gjerne vært der lenger. Ja, det har vært MYE jobb, men utrolig spennende, morsomt og lærerikt! Kjenner jeg gleder meg til lærer-rollen!!

Noen bilder fra oppgaven på 6.trinn. De har sydd mobilholdere.


Jepp, bildet er arrangert så det skal se ut som om vi jobber hardt. I virkeligheten fikk vi ikke gjort så mye den dagen. :)Dårlig bilde, men måtte jo bare slenge med et bevis på at I AM ACTUALLY TEACHING! :D

Og jaaaa da... vi spiser sånn mat hver eneste dag. Hehe...!


3 comments:

Muffin said...

Lindaaa du er så søt og flink! :D Sjekk deg a, lærer og greier! Ser for meg du blir en yndlingslærer at ONCE. :D Skikkelig kule mobilholdere forresten - du har ikke funnet på designet selv?

THea said...

DU ER SÅ FLINK LINDA!!!!!!!!!!!!! Passer jo helt perfekt til dette her... Kom på besøk snart forresten....!!!!! Vi har jo ikke hatt "My fair lady" kveld enda... ;o)

Hilde said...

Linda, du passer bare perfekt til dette! Skulle ønske du var læreren min ;)