6/04/2009

Mimremomre

En av mine aller beste opplevelser var tiden på DKM Forum i Hamar. Makan til flott gjeng! :) Her er noen få bilder av mine prestasjoner... Har ikke hatt bilder av det ferdige resultatet før nå, så var jo litt morro å få noen ordentlige bilder. :)


Turnhallen: Isopor og sparkel, sparkel og isopor... og isoporstøv i nese, munn og lunger. (pluss en dæsj improvisering noen steder...)


Turnhallen-emblemet: Fimoleire. Jobbet med denne i tre uker, og da jeg endelig hadde stekt den holdt den på å knekke!! Gikk heldigvis bra... Ellers hadde jeg fått et lite sammenbrudd tror jeg.


Helt fra første dag hadde jeg en avtale med Åse om at jeg skulle lage en liten katt til portrommet i Vogtsgate 35 hvis tiden tillot det... Det gjorde den ikke, men katten ble til likevel. :) Laget i fimoleire, med et skjelett av ståltråd.


Den ene delen av Vogtsgate 35. Sparkel, sparkel, sparkel, isopor, pussing, støv og mere sparkel....


7 comments:

Tone said...

SYYYYYYYYYYKT flink du er! Det er bare så sinnsykt bra! Tror ikke det går an å skjønne hvor mange detaljer dere har tenkt på og jobbet med i timesvis...

Ps: Den katta var prikken over i-en ;)

Muffin said...

I know - totally agree with tone! Dette er bare så utrolig bra. Du er flink på detaljer og tålmodighetsarbeid, linda.

åh, hadde vært så gøy å jobbet med noe sånt. :)
Den katten er bare helt rå. :)

Linda said...

Jeg beundrer tålmodigheten din :)

Kjetil said...

Det her er jo bare helt utrolig bra da Linda!

amatørfotografen said...

Dette er bare helt sinnsykt rått, Linda!! Det her er bare drømmen over alle drømmer å få lov til å holde på med noe sånt, da :) Jeg blir aldri mett av å se på dette. Utrolig flink du er med detaljer. Vil gjerne se mer hvis du har mer å legge ut :)

Thea said...

Jeg er bare så imponert lindus! du er serriøst flink!!!!!!!! :O)

Hege - BOLIGglede said...

Bare å se det i Forum det Elin..;) Sinnsykt flink du er Linda!