6/22/2009

Sykkelentusiaster!!

Hvis jeg noen gang må overnatte i en rundkjøring igjen, vet jeg godt hvem jeg skal ta med meg. :) Marisol, du er nydelig!

28 timer i strekk, masse mat, yatzi, soveposer, slitne syklister og mye morro! Sykkelrittdugnad er å anbefale!

Det første som møtte oss var denne veien... En tungt traffikert avkjørsel ved E6. Vi ser kanskje litt småensomme ut på bildet? Men da ble du lurt, for det var vi ikke! Ikke nok med at vi holdt det gående med små konkurranser og treningsøkter og dansetimer, men alle buss-sjåførene kjente oss etter hvert igjen og tuat hver gang. Så ensomme var vi ikke!


Noe av det beste var vel å heie på de slitne syklistene som kom. Posten vår var kun èn mil fra mål, så litt skriking og plystring måtte til!Etter hvert ble vi flyttet til en rundkjøring nærmere de andre. Her rigget vi oss skikkelig til med soveposer og pledd og grillet hamburgere. *sukk* Kan man ha det bedre enn å se sola gå ned og gå opp igjen uten at det egentlig blir skikkelig mørkt engang?

Digger deg Maria!! Takk for en nydelig helg!

3 comments:

Maria Marisol said...

Sjæl ass ,Linda! Hvis jeg må sitte i en rundkjøring i 28 timer en gang til, skal det være med deg!... Var døds rått.. Har ikke ledd så mye på lenge..:-)

amatørfotografen said...

Så flinke dere er, 28 timer ass! Men det så faktisk skikkelig koselig ut :)

Bezzerwizzer said...

kult men leeeeenge