9/06/2009

Linda loves...
Endte opp med alt annet enn det jeg skulle ha. Hehe! Var på jakt etter stoff til kjolen, men endte opp med noen kule stoffer til diverse prosjekter i stedet. Har store planer for retro-stoffet på toppen. :)

Takk for alle kommentarene på kjoleposten forresten! Det er kjempemoro å få så mange innspill! Jeg har vel nesten bestemt meg for kjole nr 5, men jeg sliter med fargevalg. Ta en titt her og gi meg gjerne din stemme. Det er thai silke, som er et fint stoff og sy i, og foldene kommer til legge seg kjempefint! Vil ha en lys farge, kanskje den lyseblå. Ka ni trur? Eller lilla? Gaaah! Valgets kvaler...

4 comments:

Astrid Sand Baardsen said...

Ah, herlige stoffer det her.. Farger....!!!! =) Det liker vi! Av fargene, så likte jeg best den lyseblå, men smak og behag. Spørs litt på bruken også da. Til et bryllup (brudepike) så hadde den cappuchino fargen vært fin. Forresten så synes jeg kjole nr. 5 var et godt valg! =) Du er rå flink, frøken Lindus linselus:)

amatørfotografen said...

Jeg likte egentlig godt den som var litt lys lilla, jeg. Den var varm og fin i fargen. Men alltid vanskelig å bare se ut fra en bitteliten firkant. Sikkert kjempefin i lyseblå også.
Den er nok nydelig i mange forskjellige farger, men jeg liker at de er litt varme. Sikkert fordi det går mot høst. Kanskje det er noe å tenke på? Jeg vet ikke...

Kjole nr. 5 er jo nydelig, Linda! Tror det er et godt valg! Så utrolig kult å lage sin egen kjole! Masse lykke til! Tror det blir kjempebra :)

Liselinn said...

Stoff og stil er virkelig et vidunder!Lykke til med syinga flinke Linda! Gøy og inspirerende å besøke siden din en gang i balndt!!

HILDE said...

Synes lyseblå er veldig fint egentlig :) Men du kler jo veldig godt grønt eller lilla!

Kule stoff!