12/14/2009

Very much alive...

Truly, I am!!

Det er bare helt sinnsykt hektisk for tiden! Å eg så hadde så mange fine planer.... Jeg skulle ha sånn fancy nedteller i headeren, med små søte nisser langs sidene osv. Men som du ser ble det bare den kjipe blå for å i det minste vise at "joda, jeg vet det er jul jeg og..."

Og hva har jeg drevet med i det siste? Jo, jeg har stressheklet for å få ut bestillinger på nøkkelringene, jeg har fartet innover til skolen i Oslo på hverdag og i helger for å bli ferdig med siste oppgave, (som jeg egentlig burde jobbet med nå i stedet for å blogge), jeg har travet byen rundt på jakt etter julegaver, jeg har hatt julemesse på skolen. (som ble en HIT btw) Solgte unna masse rart jeg hadde hatt liggende en stund. Kommer antagelig en post om det litt senere....

Men på tirsdag kl 15.00 er jeg fri!!
Da er det bare å glede seg til flyet tar av og jeg er på vei til Edinburgh for et par dagers juleshopping med gode venner!

So long dear friends! Nå skal jeg skrive fagdidaktisk refleksjon. Med en stor kopp kakao og sjokolade! :pSee you guys out in the blogosphere sooner or later!

5 comments:

Polly said...

Ja, det blir godt med ferie. Så deilig med shoppetur da. Lykke til med siste innspurt:O)

Hege - BOLIGglede said...

Lykke til med alt. Lenge siden jeg har sett både deg og Hilde sånn på orntli.. Må komme hit en kveld dere har tid.:)

Kjetil said...

Og du vet hva broren din ønsker seg til jul: A bottle of the finest single malt scotch whisky you can find ;)

Muffin said...

Godt å se at du lever. :) Gleder meg til å se mer av hva du lager! og GOD TUR! :D

AM Burton said...

Du er så sjønn! haha lykke til med alle planer